Aktiva > 1988-1989

In september wordt er gestart met een dans groep onder leiding van Christel en met een goep Heren conditiegym onder leiding van Jan.

Alles wordt in gereedheid gebracht voor ons 15 jarig bestaan. De hal van aannemer Aertsens te Stabroek wordt afgehuurd. Dit zou doorgaan op 29/04. Op 18/02 krijgen wij bericht dat wij niet kunnen beschikken over deze zaal.
Dan maar terug naar de open lucht. Eerste datum 03/06 op de speelplaats te Zandvliet. Het was de eerste maal in 15 jaar dat door de regen het turnfeest werd afgelast. Dan maar een nieuwe datum, nu 25/06. Ook dit was een regenachtige dag. Toen werd er besloten "dit is het laatste turnfeest in open lucht".

Op wedstrijdgebied werden de Provinciale wedstrijden open gezet voor gymnasten uit andere Provincies. Ook wij maken hier gebruik van en trekken van de ene wedstrijd naar de andere. Stilaan halen wij naam bekendheid. Zowel Provinciaal als Nationaal worden er goede resultaten behaald.
Foto's van Turnhout, Gent en Berchem

Verder stonden wij weer in voor de organisatie van onze eigen activiteiten, met vooral een massa deelnemers aan de clubkampioenschappen.