Aktiva > Nieuws
08/05/2017

De laatste dag van de Vlaamse kampioenschappen zit erop.

Liefst 9 Vlaamse titels wisten wij in de 8 Vlaamse kampioenschappen te veroveren. Ongelooflijk. En dan zwijgen wij nog over de 18 behaalde podiumplaatsen.

Zaterdag 06/05 hadden de Vlaamse C kampioenschappen plaats voor de drie disciplines. Sarah Tijsmans kroonde zich zowel op de dubbel mini als op de maxi tramp in de groep meisjes 13 en 14 jaar. Bij de +17 jarigen werd Rani Wils knap eerste bij de meisjes en Joppe Massart bij de jongens. Een tweede plaats was er voor Maury Wissekerke op de trampoline 13-14 jaar en voor de jongens Sander Staes bij de 11 jarigen en Gregory Bochs bij de 12 jarigen. Sander behaalde ook nog een derde plaats op de dubbel mini. Brons was er eveneens voor Elisabeth Timmerman op de dubbel mini +17jaar. De andere podia en eerste plaatsen werden reeds vorige weken veroverd, zie hiervoor de vorige nieuwsberichtjes.

Op de eerste dag van de Belgische kampioenschappen mochten wij reeds 2 kampioenen vieren. Maury Wissekerke werd kampioen op de dubbel mini meisjes 13-14 jaar en Zoë Dierckx bij de 15-16 jarigen. Alyssa Pannemans en Rani Wils waren goed voor zilver bij de meisjes 15-16 jaar en +17 jaar. Jelle Massart mocht met brons naar huis in de A categorie jongens 15-17 jaar.

Aan alle onze gymnasten een dikke proficiat. Geen één maar ook geen één heeft een mindere prestatie geleverd. 

Uitslagen, foto's en films vind je verder terug op deze website.

<< >>