Aktiva > Nieuws
16/03/2015

UItstekende uitslagen voor onze C gymnasten op hun Provinciale kampioenschappen.

Voor de trampoline en dubbelmini springers kon het gewoon niet beter. Hierin hebben wij slecht 5 gymnasten en allen hebben het podium behaald. Sarah Tijsmans en Lisa-Marie Van Heffen werden in beide disciplines eerste. Evelyne Bochs werd 2de op de maxi en derde op de dubbel mini. Sanne Smans werd knap eerste op de dubbel mini bij de +17 jarigen en Lotte Graff eerste op de maxi tramp. Ook haar 4de plaats op de dubbel mini was een puik resultaat.
Op de tumblingbaan behaalde Robbe Vangrieken een mooie derde plaats. Luna Starckx greep juist naast een medaille en moest tevreden zijn met een vierde plaats. Sam Vandenbosch werd in haar categorie nog mooi 6de.

Dit brengt de stand voorlopig op 10 Provinciale titels. Wie doet beter.

De foto's en filmpjes vind je terug op deze site onder media.