Aktiva > Nieuws
30/04/2012

Ook bij de A wedstrijden twee podiumplaatsen.

Zaterdag 28/04 was het eerst de beurt aan de dubbel mini gymnasten. Voor onze club mochten Elke Kloeck en Nathalie Van gemert aantreden. Het is juist 10 jaar geleden dat een AKTIVA gymnast goud behaald op een A Belgisch kampioenschap. Nathalie sprong 4 mooi afgewerkte reeksen en wist zich reeds in de voorronde op enkele punten voorsprong te zetten. In de finale heeft ze haar voorsprong nog vergroot. Elke werd na een minder goede tweede reeks nog mooi 6de.

Zondag hadden de wedstrijden trampoline en tumbling plaats. Voor trampoline hebben wij geen A gymnasten maar bij de tumblingers namen Noah Houbrechts en Lindsey Piqueur deel. Bij de miniemen jongens mocht Noah met een prachtige tweede plaats de zilveren medaille in ontvangst nemen. Lidsey werd bij de beloften meisjes 10de.

Proficiat Nathalie met uw Belgische titel en Noah met uw zilveren medaille.