Aktiva > Nieuws
26/04/2012

En de overwinningen blijven zich opstapelen.

Op de A gymnasten na , zij hebben hun Belgisch kampioenschap op 28 en 29/04, hebben al onze geselecteerden uitstekende prestaties geleverd.
Zaterdag 21/04 hadden de Vlaamse C kampioenschappen plaats. Het begon al goed met een derde plaats voor tumblinger Kieran Livesey bij de miniemen jongens. Even later in de laatste wedstrijdblok werd Emily Verheyen knap Vlaams kampioen bij de senioren meisjes. Ook na de middag waren er nog enkel podia voor onze meisjes, nu op de maxi trampoline. Jolien De Mulder bij de miniemen en Sanne Smans bij de beloften meisjes. Beiden wisten brons te veroveren.
Zondag 22/04 was het dan de beurt aan de B gymnasten. Nog voor Jolien naar de kerk moest voor haar Plechtige communie werd ze snel tweede op de dubbel mini bij de miniemen. In de volgende leeftijdscategorieën hadden wij steeds een Belgisch kampioen. eerst voor Femke Van de Wouwer bij de belloften en daarna voor Rani Wils bij de junioren meisjes. In diezelfde categorie werd Jennifer Timmerman mooi derde. Na de middag weer maxi tramp. De eerste wedstrijd zorgde al voor een overwinning. Liam De rechter werd verdiend kampioen bij de miniemen jongens. En in de laatste wedstrijd van de dag behaalde Nathalie Van Gemert nog mooi brons bij de senioren dames.

Ook aan al diegene die geen podium behaald hebben een dikke proficiat.
Zie ook naar de uitslagen en foto's van onze podia

<< >>